Stoeterij Kortland heeft een aantal exclusieve hengsten voor u beschikbaar middels diepvriessperma. Wij kunnen dit voor u nationaal en internationaal (bijvoorbeeld voor ICSI) verzenden. Uw merrie is ook van harte welkom op de Stoeterij, dan verzorgen wij de inseminatie voor u. Voor bestellingen of verdere informatie neemt u contact op met Arjan Jansen. 0031 624894527

Broere Jazz

Broere Jazz is een legende! Wij zijn er trots op dat wij u deze hengst exclusief en wereldwijd aan mogen bieden.

Prijs op aanvraag.

Westpoint

Westpoint Keur, Jazz x Michelangelo geb. 2003
Westpoint werd op 3 jarige leeftijd kampioen van het KWPN verrichtingsonderzoek. Hij zette zijn zegetocht voort en werd in 2007 winnaar van de PAVO cup, in 2008 reservekampioen van de PAVO cup en in 2009 won hij goud op de wereldkampioenschappen bij de 6-jarige paarden in Verden. Hij is verdienstelijk in de Grand Prix gestart onder Emmelie Scholtens en behaalde scores van boven de 75%. In 2017 is hij via Andreas Helgstrand verkocht naar de USA, waar hij als ruin in de sport wordt uitgebracht. Het diepvriessperma van Westpoint is van uitstekende kwaliteit en exclusief beschikbaar bij Stoeterij Kortland.

Prijs op aanvraag.

Extase

Extase, Casall x Lancer
Extase won onder Patrick van der Schans onder andere de VION cup voor 4-jarigen en als 6-jarige eindigde het duo als 14e op de wereldkampioenschappen in Lanaken. Op latere leeftijd boekte hij meerdere successen op 2 en 3 sterren wedstrijden. Momenteel springt hij onder de Amerikaanse ruiter Charie Jacobs 1.50m. Extase is voor de Nederlandse fokkers exclusief beschikbaar via Stoeterij Kortland.

Prijs op aanvraag.