Op de eerste verdieping van ons hoofdgebouw vindt u een functioneel ingerichte Loge ruimte welke u privé af kunt huren voor uw gezelschap. Of u nu een vergadering in een inspirerende omgeving wilt organiseren, een presentatie wilt geven voor maximaal 25 personen of een workshop ruimte zoekt: wij denken graag met u mee om uw moment te laten slagen. Vanuit de Loge heeft u schitterend weids uitzicht over ons unieke bedrijf en de omliggende polders. Neem even de tijd om uw ogen de kost te geven, en in de verte ziet u zelfs de molens van Werelderfgoed Kinderdijk. Ook een unieke ervaring voor uw buitenlandse gasten. Aan de andere zijde kijkt u indien gewenst uit over onze trainingsfasciliteiten voor hippische topsporters. Een lust voor het oog.

Uiteraard zijn er diverse opstellingen mogelijk van tafels en stoelen. Van vergadering aan een ronde tafel tot theateropstelling voor uw presentatie. Zakelijk gezien ontbreekt het u aan niets op het gebied van WiFi, presentatiescherm en flip over.

De huur van de Loge kunt u combineren met allerlei arrangementen voor onder andere koffie, thee, gebak en lunch. Hiervoor werken wij samen met diverse (regionale) partners, geheel naar uw wensen en budget. In de loge vindt u tevens een bar waar u informeel een drankje kunt nuttigen met uw gasten. U kunt uw ervaring compleet maken met een rondleiding over ons unieke bedrijf met één van de eigenaren of bijvoorbeeld een verfrissende (begeleide) wandeling door de prachtige natuur van de Kortlandse Polder. Parkeren kan onbeperkt op eigen terrein. Uiterst centraal gelegen en goed bereikbaar op 7 autominuten vanaf de A15.

Wij kijken er naar uit om u gastvrij te ontvangen!

Voor informatie over arrangementen en verhuur, kunt u contact opnemen met Samantha Muñoz.

info@stoeterijkortland.nl of 06-22818226