Wat kunnen wij u bieden in deze tijd?

Het KWPN publiceerde vandaag een interessant artikel over het fokken in deze Corona crisis. Wat mag en kan nog? Onderaan dit berichtje vindt u de link naar dit artikel. Graag laten wij u van onze kant weten wat Stoeterij Kortland op dit moment voor u kan betekenen:

Met ingang van dit dekseizoen hebben wij een samenwerking met Evidensia dierenklinieken die op ons bedrijf het spreekuur voor de merriebegeleiding in onze regio houdt. Op afspraak, met inachtneming van alle veiligheidsmaatregelen.
Ook is het mogelijk uw merrie tijdelijk bij ons te stallen, bijvoorbeeld voor de inseminatie met diepvriessperma. Tevens werken wij intensief samen met Equiception voor wat betreft embryotransplantatie. Er verblijven momenteel 15 draagmerries op ons bedrijf, klaar om ingezet te worden! En om te beginnen bij het begin: wij staan u graag te woord om te helpen bij uw hengstenkeuze.
Neem gerust contact op met Arjan Jansen indien u vragen heeft. 0624894527 of info@stoeterijkortland.nl.

https://www.kwpn.nl/nieuws?itemId=NewsItem:20868