Beschikbaar voor professional in de paarden

Update 20 maart 2020: dit gedeelte is voorlopig besproken!

Wij bieden een apart gedeelte op onze Stoeterij aan, in het geheel te gebruiken voor een professionele ruiter of amazone, voor een trainingsstal, handelsstal of vult u dit zelf maar in. Deze afdeling bestaat uit 10 paardenboxen, een zadelkamer, wasplaats met Solarium en een binnenrijhal van 40 x 20 m met Agterbergbodem. Aangrenzend aan deze hal vindt u een springtuin van 40 x 80 m, buitenrijbaan van 20 x 60 m, paddocks, weiland etc. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze 20 x 60 m binnenrijbaan, de kantine, vergaderruimte etc. Er is volop parkeergelegenheid, ook voor een eventuele vrachtwagen. Het uitmesten en voeren nemen wij voor u uit handen. Neemt u voor meer informatie gerust contact op met Arjan Jansen op 06-24894527.